Καλώς ήρθατε...

Το πρόγραμμα MS One to One έχει σχεδιαστεί για να σας υποστηρίξει στην θεραπευτική σας διαδρομή. Υπάρχει ενδιαφέρον υλικό το οποίο μπορείτε να ανακαλείψετε μέσα στον δικτυακό τόπο και θέματα που μπορούν αν σας φανούν χρήσιμα στην θερπαευτική σας πορεία, εφόσον εγγραφείτε ως μέλος.

Τι έχετε να κερδίσετε από το πρόγραμμα MS One to One;

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για ανθρώπους που έχουν διαγνωστεί με υποτροπιάζουσα διαλείπουσα πολλαπλή σκλήρυνση και στους οποίους έχει συνταγογραφηθεί κάποιο φάρμακο της Genzyme.

Αφού εγγραφείτε, θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών εργαλείων τα οποία έχουν σχεδιαστεί ώστε να σας βοηθήσουν να αποκομίσετε τα μέγιστα απο την θεραπευτική σας αγωγή. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • πλήρη πρόσβαση στον δικυακό τόπο MS One to One ο οποίος περιέχει εξειδικευμένες πληροφορίες για την ΠΣ και για την αγωγή της Genzyme που λαμβάνετε.
  • εξατομικευμένη υποστήριξη από νοσηλευτικό προσωπικό το οποίο μπορεί να απαντήσει σε ερωτήματα σχετικά με την φαρμακευτική σας αγωγή
  • υπενθυμιτικά μηνύματα για τα ραντεβού σας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή SMS.

Εισάγετε τον αριθμό παρτίδας που αναγράφεται στην συσκευασία του φαρμάκου σας ή τον κωδικό που αναγράφεται στο κουπόνι που σας έδωσε ο ιατρός σας (ανάλογα με το ποιο φάρμακο λαμβάνετε), για να εγγραφείτε ως μέλος.

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό σας για να περιηγηθείτε στον δικτυακό τόπο

Εάν δεν το έχετε ήδη κάνει, μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα MS One to One σήμερα, ώστε να επωφεληθείτε από όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται αποκλειστικά για τα μέλη.

Ή...