Genzyme στην Π.Σ

GENZYME ΚΑΙ ΠΣ: ΜΙΑ ΑΣΘΕΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Πρωτοποριακό πνεύμα

Η Genzyme είναι πρωτοπόρος για περισσότερα από 30 χρόνια στην ανάπτυξη και παροχή επαναστατικών θεραπειών και εξατομικευμένων  προγραμμάτων υποστήριξης ασθενών που πάσχουν από σπάνιες και εξουθενωτικές νόσους.

Εργαζόμαστε προκειμένου να ανταποκρινόμαστε σε τομείς με ακάλυπτες ιατρικές ανάγκες και να παρέχουμε ελπίδα εκεί όπου δεν υπήρχε πριν.

Έμφαση στην ΠΣ-Πολλαπλή Σκλήρυνση

Ένας τομέας με σημαντικές ακάλυπτες θεραπευτικές ανάγκες, όπου οι ειδικοί μας έχουν εστιάσει την προσοχή τους, είναι η ΠΣ ή Πολλαπλή Σκλήρυνση . Μέσα από συνεπή εργασία και αστείρευτο πάθος, προσφέρουμε νέες θεραπευτικές προσεγγίσεις για την αντιμετώπιση της ΠΣ-Πολλαπλής Σκλήρυνσης  τώρα και στο μέλλον.

Είμαστε σταθεροί στην δέσμευσή μας προς την κοινότητα των ασθενών με ΠΣ-Πολλαπλή Σκλήρυνση και  αποφασισμένοι να εργαστούμε σκληρά, προκειμένου  οι άνθρωποι με Πολλαπλή Σκλήρυνση να έχουν καλή ποιότητα ζωής.

Γιατί στον αγώνα κατά της ΠΣ-Πολλαπλής Σκλήρυνσης, είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι.

GENZYME ΚΑΙ SANOFI: ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Παγκόσμιοι πόροι

Ως εταιρεία του ομίλου Sanofi, η Genzyme επωφελείται από τη συνεργασία και τους πόρους μίας από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες παγκοσμίως, με την οποία έχουν την κοινή δέσμευση να βελτιώνουν τη ζωή των ασθενών.

Η δέσμευση προς την κοινότητα των ασθενών με ΠΣ

Για περισσότερα από  10 χρόνια, έχουμε εργαστεί για την ανάπτυξη νέων θεραπειών για την ΠΣ-Πολλαπλή Σκλήρυνση. Σε αυτό το διάστημα, έχουμε δημιουργήσει ισχυρές παγκόσμιες σχέσεις με ομάδες  υποστήριξης  ενώσεων ασθενών , παρόχων  υγειονομικής περίθαλψης και ασφαλιστικών  φορέων. Αυτοί οι δεσμοί θα βοηθήσουν στην προώθηση της ικανότητάς μας να αναπτύσσει  καινοτόμες θεραπείες και εξατομικευμένα προγράμματα στήριξης ασθενών παγκοσμίως.

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ: ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

Ισχυρή ανάπτυξη

Το πρόγραμμα ανάπτυξής μας έχει την δυνατότητα να αντιμετωπίσει σημαντικές ανεκπλήρωτες ανάγκες που εξακολουθούν να έχουν οι άνθρωποι που ζουν με τΠΣ-Πολλαπλή Σκλήρυνση.

Η έρευνα και το κίνητρό μας να καλύψουμε αυτές τις ανάγκες θα συνεχίσει να εξελίσσεται  προκειμένου  να διασφαλίσει ότι συνεχώς ανεβάζουμε τον πήχη για τα άτομα με ΠΣ σε όλο τον κόσμο.

Έγκαιρη παρέμβαση

Κίνητρο μας για την ανάπτυξη νέων θεραπειών για την ΠΣ-Πολλαπλή Σκλήρυνση,  είναι ότι θεωρούμε απαραίτητη την παρέμβαση σε πρωιμότερο στάδιο της διαδικασίας της νόσου -ιδιαίτερα στον τομέα των νευροεκφυλιστικών διαταραχών. Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στην επιβράδυνση, αν όχι στην αναστολή της εξέλιξης της νόσου για να βοηθήσουμε τους ασθενείς να αισθάνονται την σωματική δυσχέρεια σε μικρότερο βαθμό και να ζουν τη ζωή με λιγότερους περιορισμούς.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΑΣΘΕΝΩΝ: ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Ποιότητα ανταπόκρισης

Στην Genzyme αξιολογούμε την καινοτομία με το πρότυπο που ονομάζουμε «ποιότητα της ανταπόκρισης», το οποίο περιλαμβάνει κλινικά οφέλη, αποτελεσματικότητα έναντι της νόσου, και ευκολία χρήσης για τον ασθενή.

Γνήσια κατανόηση

Το πρότυπο της «ποιότητας της ανταπόκρισης», μαζί με την εμπειρία μας στο να βοηθάμε ασθενείς που έχουν σπάνιες και ακάλυπτες ιατρικές ανάγκες μας βοηθάει να αναπτύσσουμε συγκεκριμένες, προσαρμοσμένες λύσεις και προγράμματα χρηματοδοτικής βοήθειας.

Θέλουμε οι ασθενείς να γνωρίζουν ότι πραγματικά τους κατανοούμε. Για τον σκοπό αυτόν, έχουμε ως στόχο να παρέχουμε  εκπαίδευση, υποστήριξη και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ολόκληρη την κοινότητα των ασθενών με ΠΣ-Πολλαπλή Σκλήρυνση και όχι μόνο στους ασθενείς που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας.

Η δύναμη της απόφασης

Μέσα από κάθε αλληλεπίδραση, ακούμε, διατηρούμε τη διαφάνεια, και κάνουμε ό, τι μπορούμε για να υποστηρίζουμε τη δέσμευσή μας για τη βελτίωση της ζωής των ασθενών. Είμαστε αποφασισμένοι να τους ενδυναμώνουμε έτσι ώστε, κάθε ασθενής να έχει τη δύναμη της αμερόληπτης και ουδέτερης κρίσης και απόφασης του. Με τον τρόπο αυτό, όλοι οι εργαζόμενοι  στην Genzyme προσπαθούν να αλλάξουν την αβεβαιότητα που περιβάλλει τους ασθενείς με ΠΣ προσφέροντας  νέες θεραπευτικές επιλογές.

GENZYME ΚΑΙ ΠΣ: ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ Σημαντικές ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας

Σήμερα, - έχει δοθεί έμφαση στηνέρευνα και καινοτομία στην  ΠΣ. υποστηρίζουμε αυτή την προοπτική και είμαστε στην πρώτη γραμμή αυτών των προσπαθειών.

Συνεχιζόμενη έρευνα

Η Genzyme συνεχίζει να καινοτομεί στην αντιμετώπιση της ΠΣ-Πολλαπλή Σκλήρυνση .

Έχουμε δεσμευτεί να αναπτύσσουμε νέας γενιάς θεραπείες για την υποτροπιάζουσα αλλά και την προοδευτική ΠΣ-Πολλαπλή Σκλήρυνση , με έμφαση στην ανοσοτροποποίηση, την επαναμυελίνωση, και την αποκατάσταση του κεντρικού νευρικού συστήματος.

Ως μέρος αυτής της προσπάθειας, έχουμε αναπτύξει σημαντικές εξωτερικές συνεργασίες με κορυφαίους επιστήμονες, ακαδημαϊκά ιδρύματα, καθώς και εταιρείες βιοτεχνολογίας. Οι σχέσεις αυτές θα μας βοηθήσουν να ανοίξουμε νέους δρόμους στην κατανόηση και τη θεραπεία αυτής της ασθένειας που οδηγεί στην αναπηρία.

Μακροχρόνια δέσμευση

Πάνω απ' όλα, η Genzyme θα συνεχίσει να εφαρμόζει και υλοποιεί τις βασικές αξίες της σε όλες τις δραστηριότητές της. 

Αποτελεί έναν αφοσιωμένο, μακροχρόνιο συνεργάτη της ευρύτερης κοινότητας που ενασχολείται με την ΠΣ με  κοινό σκοπό  την αντιμετώπιση  της  πρόκλησης της ΠΣ-Πολλαπλής Σκλήρυνσης.

ΣΤΗΝ GENZYME, ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΜΕΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ  Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΣ-ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ

Αποδεχόμαστε την Πρόκληση